Secretariële Management Ondersteuning


Afspraak maken

Secretariële Management Ondersteuning

parttime aanwezig, fulltime betrokken


Afspraak maken

Hoe kunnen wij u helpen? Door uw project op een professionele manier te begeleiden of door uw meerdaagse evenement te organiseren.

Wist u dat er veel manieren zijn waarop uw (directie)secretariaat optimaal kan functioneren? Een goede digitale documentenstroom, eenduidig gebruik van uw huisstijl en een heldere interne- en externe communicatie zijn al een paar voorbeelden. Wij kennen de wegen en weten ze te bewandelen, samen met uw medewerkers.

Wij schuiven graag bij u aan om uw vraag duidelijk te krijgen. Uw investering? Een kop koffie en zo min mogelijk van uw tijd. Door de ervaring die wij in de jaren opgebouwd hebben hoeft u ons niet uitgebreid in te werken. Wij geven simpelweg invulling aan uw vraag, zo heeft u een zorg minder en wij een uitdaging erbij.

Diensten

  • Projectbegeleiding
  • Projectcoördinatie in de breedste zin
  • Budgetbewaking projecten
  • Uw (directie)secretariaat (her)structureren
  • Verbetering van uw digitale documentenstroom
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Organiseren van personeels- en relatiedagen
  • Ontvangen van uw gasten

Referenties

“Marion Kunkeler van SMO bijdehand heeft een frisse wind laten waaien door ons secretariaat. Door de professionele begeleiding van Marion wordt nu alles digitaal verwerkt en besparen we enorm. Marion is de investering meer dan waard geweest!”

— Reinier Gieteling, directeur Redon bouw

 

“Marion werkt nu al ruim 13 jaar voor mij en in deze jaren heb ik Marion leren kennen als een officemanager met uitstekende vaardigheden. Marion is representatief, betrouwbaar en loyaal. Ze kan perfect een back-office organiseren en is sterk in relatiebeheer. Een paar dagen van kantoor weg is geen probleem, met een gerust hart laat ik de zaak dan achter. Een verhuizing regelen met alle dingen die daar bij komen kijken. Binnen enkele dagen kan ik weer aan de slag op mijn werkplek, Marion heeft dan alles geregeld. — Gert-Jan Haandrikman, directeur Buvaplan

 

“Voor organisatie- en managementondersteuning bij projecten is Marion fulltime betrokken. Haar organisatietalent, overzicht en betrouwbaarheid zorgen voor een succesvol verloop van het project. Ik kan haar aanbevelen maar dat doe ik niet want dan heb ik bij mijn volgende project een probleem.”